Drenthe 2013

Drenthe 2013

Een korte trip van vijf dagen naar het mooie Drenthe. Ons reisdoel is een gezellige minicamping net buiten het dorp Exloo.
Het is een mooi verzorgde camping met alle nodige faciliteiten. Ook WiFi over het hele camping terrein geeft ons de mogelijkheid via internet het een en ander bij te houden.

Exloo Exloo is zoooooo ontspannend... Exloo

’s Morgens rond 10 uur worden de gasten op de camping door de vriendelijke beheerder Chris uitgenodigd gezamenlijk koffie te komen drinken. Verder staat er op zaterdagavond meestal een activiteit op het programma waaraan deelname uiteraard vrijblijvend is.

Hunnenbedden

We nemen deze vijf dagen vooral voor de rust, wandelen en ontspanning. Vlak bij de camping liggen in de bossen de beroemde Hunenbedden waarlangs we met onze beide Berners wandelen. Voor de boodschappen lopen een aantal malen naar het centrum van het dorp, wat op ongeveer 2 kilometer van de camping ligt.

Op de terugweg naar huis brengen we een bezoek aan Kamp Westerbork. We nemen eerst een kijkje in het bezoekerscentrum en daarna wandelen we door het bos naar het terrein waar vroeger de barakken stonden.

Kamp Westerbork