Geschorst 2022

De camper is geschorst

Op maandag 17 oktober 2022 hebben, we voor het eerst sinds 2012 dat onze camper in ons bezit is, de camper geschorst. We hebben de schorsing voor één jaar bij de RDW in laten gaan. Verwachting is dat pas volgend jaar oktober kort voor het aflopen van de schorsing de camper weer uit de stalling komt.

Het heeft een paar redenen dat we ditmaal de camper hebben geschorst. Komende periode kunnen we er niet mee weg en in april 2023 gaan we met het hele gezin (totaal 9 personen) naar de Dominicaanse Republiek. Dit vanwege ons 40 jarig huwelijk wat dit jaar op 3 juni plaats vond. We zouden dan ook eigenlijk dit jaar deze reis maken, maar omdat onze dochter in april hoogzwanger was en op 30 mei beviel van een prachtige dochter Noa hebben we de reis één jaar uitgesteld.

Inmiddels hebben we de reis naar Punta Cana – Dominicaanse Republiek geboekt en zullen we op zondag 9 april 2023 vertrekken. Met dochter, schoonzoon en de twee kinderen, zoon en schoondochter met onze kleinzoon en wij zelf zijn we met negen personen. Zover hebben we alles al geregeld, verblijf, excursies en een bus naar Schiphol en ook bij terugkomst weer ophalen. 

Om onnodige kosten te besparen hebben we daarom de camper geschorst. Op deze website, waar we eigenlijk de verslagen van onze camperreizen publiceren, zullen we na de gemaakte reis naar Punta Cana ook hier een verslag met foto’s plaatsen.