Over ons en info

Over ons en info

Wij zijn Mario en Anita en wonen in Midden-Brabant. Al kort nadat wij getrouwd waren in 1982 gingen we beurzen af om te kijken naar campers. Helaas bleek al gauw dat de aanschaf van een camper ver boven ons budget lag. In 1987 werd onze zoon geboren en in 1990 onze dochter. Nu kwam er voorlopig helemaal niets meer van om een camper aan te schaffen.

Tot september 2012. Na vele (gebruikte) campers te hebben bekeken, vonden we onze huidige en eerste camper waar we enorm blij mee zijn. Het is een Rimor Katamarano 69P op basis van een Fiat Ducato uit 2008.

Onze camper heeft een fijne indeling met douche, wc, leefruimte met keuken en een super fijn king-size bed. Vier zonnepanelen en eveneens een flinke huishoud accu zorgen voor onze stroomvoorziening. Tv kijken / radio luisteren kunnen we met een automatische satellietschotel.

We hebben al vele mooie trips gemaakt waarvan we op deze website verslag doen.

camper-02 camper-03

 

Op al onze trips gingen onze twee Berner Sennenhonden “Senna en Beau” altijd met ons mee.
Helaas hebben we in september 2014 afscheid moeten nemen van Senna. Een hele agressieve vorm van kanker gaf ons de moeilijke beslissing om Senna in te laten slapen. Van Beau hebben we in maart 2020 helaas ook afscheid moeten nemen, ze is bijna 10 jaar geworden.

Voorlopig komt er geen nieuw huisdier meer, en dus reizen we vanaf nu zonder hond.

Senna Beau Beau en Senna

We vinden het leuk om van onze korte en langere camperreizen een verslag bij te houden en dat hier op onze website met foto’s en informatie van bezienswaardigheden die we bezoeken te publiceren. Ook de camperplaatsen (CP) en (mini)campings die we aandoen voor onze overnachtingen vermelden we graag in de verslagen. Bij elk reisverslag tonen we één of meerdere vlaggetjes van de landen waarin we hebben overnacht.

We hopen dat met de informatie in de reisverslagen andere camperaars inspiratie opdoen, net zoals wij dat doen bij het lezen van reisverslagen van andere collega camperreizigers.

 

We waren met onze camper in de volgende landen: